KOIRAHOITOLA MUMMOLA
Hoitola

Hoitola

Tilat

Tilat suunniteltiin koirien turvallisuutta ja mukavuutta ajatellen. Huomioon otettiin erityisesti arat, ääniherkät ja helposti stressaavat koirat. Hoitolasta haluttiin mahdollisimman rauhallinen, kaikumaton  ja turvallinen. Hyvästä hygieniasta ei haluttu tinkiä, joten pintamateriaalit valittiin sen perusteella. Haluamme koirasi viihtyvän! Jokaisella hoidokilla on oma tila, jossa on rauhallista olla. Paikkoja on yhteensä 9 kappaletta ja ne ovat kooltaan 2,5 - 6m2. Hoitola on eläinlääkärin tarkastama ja hyväksymä sekä siellä on kameravalvonta.

Mitä mukaan hoitoon?

Pakkaa koirasi mukaan:

* omat ruuat: ruoka annetaan koirallesi juuri samaan tapaan kuin kotonakin. Nappulat kuivana tai liotettuina, raakaruokaa tai luut suoraan pakkasesta, omistajan haluamallaan tavalla!

* oma, tuttu peti tai makuualusta. Koirasi on mukavampi olla vieraassa ympäristössä tutun hajun ympäröimänä. Jos et halua raahata petiä, ota mukaasi vaikkapa vanha paita tai pyyhe, jossa on kodin ja omistajan hajuja

* panta tai valjaat, hihna tms. talutin. Varmistathan, että ne ovat ehjät ja turvalliset

* mukana voit tuoda koiran leluja, aktivointivälineitä, nameja tai luita. Niiden antaminen sovitaan ja toteutetaan täysin omistajan pyynnön mukaisesti

* mahdolliset suun kautta annettavat lääkkeet, tarvittaessa oma harja tai kampa

* rokotustodistus


Hoitolan rytmi

Hoidokit ulkoilevat vähintään kolme kertaa päivässä. Ne tapahtuvat hihnalenkkeinä hiekkatiellä, pellolla tai metsässä. Hoitolalla on omaa maata, joten ulkoilutus on mahdollista tehdä kokonaisuudessaan niillä. Arkojen tai remmirähjääjien on turvallista ja mukavaa liikkua ilman vastaantulijoita. Omistajan halutessa, liikunta on mahdollista toteuttaa myös  200m2 (korkeus 180cm) nurmipohjaisessa tarhassa, jossa koiralla on tilaa juosta, leikkiä ja haistella. Koirallesi on mahdollista saada lisäliikuntaa tarpeen mukaan, lue lisää täältä: Hinnasto

Ruokailu toteutetaan yksilöllisesti omistajan toiveiden mukaan niin monta kertaa päivässä, kun hoidokin tarve vaatii. Ruokinta tehdään aina koiran omalla ruualla ettei hoitojakson aikana tulisi turhia vatsaongelmia. Hoitolassa on jääkaappi ja pakastin ruokien säilytystä varten. 

Yleistä

Koirahoitola Mummola halutaan pitää pienenä, jotta pystytään takaamaan rauhallinen ilmapiiri ja jokaisen koiran yksilöllinen hoito. Sama henkilö vastaanottaa varaukset ja koirat, ruokkii ja ulkoiluttaa sekä tekee muutkin hoitotoimenpiteet. Näin vältytään mahdollisilta väärinkäsityksiltä ja pystytään panostamaan yksilöllisyyteen enemmän. Arkojen koirien on helpompi saada luottamus hoitajaan hänen pysyessä koko ajan samana. Hoidokin sairastuessa olemme välittömästi yhteydessä eläinlääkäriin ja omistajaan. Koirien tulee olla rokotettu Eviran suositusten mukaisesti, voit tarkistaa ne täältä .

 Ihmisille aggressiivisia koiria emme valitettavasti voi vastaanottaa.  Hoidosta vastaavalla on vuosien laaja kokemus eläimistä, erityisesti koirista ja hevosista. Koirahoitola Mummolalla on vakuutus kaiken varalta.
Koirahoitola Mummola